Transport gratuït per comandes superiors a 100 euros
Categories
Confidencialitat de Joieria Feijóo Online
Tractament de Dades de Caràcter Personal

A joieriafeijoo.es (Joieria Feijóo S.L.) estem molt preocupats per la seguretat i per garantir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels minim establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades són efectuades sota nivells de seguretat que impideixen la perdua, manipulació de les dades o accesos no autoritzats.

En compliment de la Llei 15/1.999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que totes les dades que ens proporcionis mitjançant la comanda i/o la suscripció de les newsletters del domini, serán incorporades en una base de dades propietat de Joieria Feijóo S.L., amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitut o les comandes i el seu cobrament i, així com per l'enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sector que puguin ser del seu interés.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Joieria Feijóo S.L., o altres empreses seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta e inequívoca mitjançant la comunicaciò de les teves dades a joieriafeijoo.es (Joieria Feijóo S.L.). Aquests enviaments publicitaris podrán efectuar-se per qualsevol mitja de comunicació, inclòs sistemes de trucades automatiques mitjançant els Serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electronic. T'informem que les dades que ens facilitis no serán cedides en cap cas a empreses de publicitat.

Llevat que especificament s'estableixi el contrari, es considerará necesari completar totes les dades obligades en els formularis i cupons que trovarás en aquesta web. En el cas de no suministrar totes les dades estimades com a necessaries, Joieria Feijóo S.L. podrá, depenen del cas, no dur a terme la teva comanda.

En qualsevol moment tens el dret de accedir, modificar, cancel·lar, i en el seu cas, manifestar el teu desig de no rebre cap mena de publicitat. Per això pots:

- Enviar una comunicació escrita a Joieria Feijóo S.L. (ref LOPD), joieriafeijoo.es, adjuntant una fotocopia del teu DNI – o bé enviar un missatge info@joieriafeijoo.es (Joieria Feijóo S.L.). amb el assumpte LOPD i indicant en el seu missatge el teu nom, cognoms, i numero de client juntament amb la(es) frase(s) NO VULL REBRE PUBLICITAT DE joieriafeijoo.es i/o NO VULL REBRE PUBLICITAT D’ALTRES EMPRESES.

Si necesites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis en contactar amb nosaltres. El nostre desig es servir el que et mereixes, i fer que la teva visita a joieriafeijoo.es sigui lo més agradable possible.
Continua